Chủ nhật, 28/04/2024 | 00:10
ABSTRACT EFFECTS OF EXTRACTION CONDITIONS ON COUMARIN CONTENTS AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES OF Excoecaria cochinchinensis Mai Minh Tram, Pham Thi Cam Hoa, Hoang Thi Ngoc Nhon* Ho Chi Minh City University of Food Industry Coumarin indicates anticoagulant, antispasmodic, and coronary artery dilating properties, which is found in Excoecaria cochinchinensis. Therefore, the study was carried out to determine conditions for coumarin extraction from E. cochinchinensis. The parameters, including solvent type, solvent concentration, temperature and coumarin extraction time were investigated. The suitable extraction conditions were 80% methanol, the raw material/solvent ratio was 1/30 (w/v) at 70°C for 60 minutes, the total coumarin content reached 8.55 mgCo/g. Keywords: Antioxidant, coumarin, Excoecaria cochinchinensis, extraction. |
Trích ly và khảo sát hàm lượng polyphenol, chlorophyll, hoạt tính sinh học của dịch chiết từ lá hẹ (Allium Ramosum L.)
Tuyển chọn nấm mốc sinh Enzyme Chitosanase phân lập từ đất một vùng thuộc Nam bộ
Nghiên cứu quá trình thu nhận và bán tinh sạch chitosanase từ nấm mốc Aspergillus toxicarius
Nghiên cứu quy trình sản xuất bột chanh gia vị
Chế phẩm thảo dược thay thế kháng sinh bổ sung trong thức ăn chăn nuôi
Ứng dụng Crispr/Cas9 tạo ra giống cà chua có hàm lượng axit amin cao