Thứ ba, 06/05/2025 | 08:09
ABSTRACT The experimental results show that, green tea polyphenols applied to cut rag tobacco of 0,6-0,8%w/w as casing or 0,2-0,3%w/w as flavoring (test samples) could improve the sensory properties of the obtained cigarettes in the manner of cigarette flavor and taste, while the tar and nicotine content in cigarette smoke remained similar. Furthermore, the harmful total N-nitrosamines content in cigarette smoke of the test samples had reduced significantly from 34,6 to 52,5% compared with the control sample. |
Polysaccharide từ rễ sâm bố chính (Abelmoschus sagittifolius): trích ly bằng kiềm và tính chất công nghệ
Trích ly và khảo sát hàm lượng polyphenol, chlorophyll, hoạt tính sinh học của dịch chiết từ lá hẹ (Allium Ramosum L.)
Tuyển chọn nấm mốc sinh Enzyme Chitosanase phân lập từ đất một vùng thuộc Nam bộ
Nghiên cứu quá trình thu nhận và bán tinh sạch chitosanase từ nấm mốc Aspergillus toxicarius
Nghiên cứu quy trình sản xuất bột chanh gia vị
Chế phẩm thảo dược thay thế kháng sinh bổ sung trong thức ăn chăn nuôi