Thứ sáu, 19/04/2024 | 22:51
ABSTRACT EVALUATION OF SOME FACTORS EFFECTING THE PRIMARY FERMENTATION OF KOMBUCHA OOLONG TEA Nguyen Le Y Kha, Nguyen Le Y Nhi, Nguyen Ngoc Duc, Phan Thi Thuan, Than Thi Thanh Truyen, Hoang Thi Ngoc Nhon* Ho Chi Minh City University of Food Industry *Email: [email protected] Kombucha is a fermented tea that has a lot of health benefits that are fermented from tea and sugar. The study was conducted to determine the factors affecting the fermentation (F1) of Kombucha Oolong such as sugar content, amount of SCOBY, pH condition, fermentation temperature and fermentation time. The survey results showed that the suitable conditions were 2 g tea, 20 g canesugar, 5% SCOBY supplement, pH 3.5, 72 hours at room temperature. Keywords: Kombucha, Oolong tea, fermented tea. |
Trích ly và khảo sát hàm lượng polyphenol, chlorophyll, hoạt tính sinh học của dịch chiết từ lá hẹ (Allium Ramosum L.)
Tuyển chọn nấm mốc sinh Enzyme Chitosanase phân lập từ đất một vùng thuộc Nam bộ
Nghiên cứu quá trình thu nhận và bán tinh sạch chitosanase từ nấm mốc Aspergillus toxicarius
Nghiên cứu quy trình sản xuất bột chanh gia vị
Chế phẩm thảo dược thay thế kháng sinh bổ sung trong thức ăn chăn nuôi
Ứng dụng Crispr/Cas9 tạo ra giống cà chua có hàm lượng axit amin cao